Lyt til nyt

God eftermiddag derude og rigtig dejlig mandag.


Er det ikke skønt, at solen skinner i dag? Det gør den i hvert fald her i Aarhus og selvom det stadig blæser lidt, valgte jeg at gå hjem fra studiet, tidligere i dag. Det gav lidt skridt på kontoen, satte gang i min krop og så kunne jeg lytte til en podcastepisode mens jeg gik. Win, win, win.


I dag har jeg tre nye og spændende podcastepisode klar til jer. De er alle vidt forskellige og alle tre på dansk. I dag er der episoder fra Martiny Podcast, Brinkmanns Briks og Hjernekassen.Podcast: Brinkmanns Briks

Generation perfekt præstation

-

Podcast: Martiny Podcast

Caroline Cia Bruun om at finde glæden efter en krise

-

Podcast: Hjernekassen

Kunsthistorie


Tak fordi i kigger med. Jeg håber i syntes godt om denne lille føljeton?

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle