Lyt til nyt


Godmorgen og god mandag! Har i haft en dejlig weekend?


Jeg vil gerne starte denne mandag morgen, med at dele min glæde for ugens første dag med jer. Jeg elsker mandage og har egentlig aldrig forstået hele kulturen omkring at hade mandage og elske weekender. Jeg holder virkelig af hverdagen og foretrækker, som sådan ikke weekenden. Alle ugens dage er gode på deres egen måde.


Det skønne ved weekender er naturligvis at der ikke på samme måde, som i hverdagen, er nogle forventninger til én. I hvert fald ikke de samme forventninger. Jeg kan ligge i sofaen og lave ingenting med Jesper, bare fordi jeg har lyst og holde pause fra alt studierelateret, fordi det er det weekenden er til for. Men, det er også kontrasten der gør mandagen god, for når først jeg har tilbragt et par timer på sofaen i weekenden så glæder jeg mig til at stå tidligt op om mandagen og komme i gang med arbejdet.


I dag har jeg først og fremmest tre nye podcastepisoder fra tre forskellige podcast klar til jer. Når indlægget her er delt, skal jeg afsted mod skejby for at arbejde på min pre-bachelor og det skal jeg faktisk det meste af dagen.Jeg har altid været meget interesseret i selvudvikling, først ubevidst og senere meget bevidst, og indenfor de seneste par år, er jeg blevet meget mere bevidst om min søgen efter hvad mit formål her på jorden er.


Man kan vel sige, at det er blevet en mere aktiv søgen, uden at være noget jeg presser på for at finde hurtigt. Jeg har ikke travlt og bevæger mig stille og roligt fremad.


En af måderne jeg søger på, at ved at lytte mere til min mavefornemmelse i alt hvad jeg gør og så prøver jeg at agere efter hvad der føles rigtigt. Det gælder bl.a. for hvilke bøger jeg læser, hvilke podcasts jeg lytter til, hvordan jeg er aktiv og mange andre ting.


Jeg er begyndt at interessere mig lidt mere for spiritualitet og især buddhisme på det seneste, så jeg har lånt et par bøger på biblioteket for at prøve at følge denne intuition. Samtidig har jeg fået øjnene op for manifestation og efter at have lyttet til et podcast der hedder EXPANDED er jeg blevet draget lidt mod denne tendens og måde at leve på. Hvor det bærer hen ved jeg ikke, men jeg følger intuitionen og ser hvad der sker.


Nedenfor finder du 3 podcasts jeg har hørt den forgangne uge ⇩ Jeg lytter meget til amerikanske podcasts, så det spejler sig naturligvis i de podcast jeg deler her. Rigtig god mandag!


Podcast: Under the Skin with Russel Brand

Beauty, fat and capitalist pigs (with Megan Jayne Crabbe)


Podcast: Expanded

Ep. 01 - Jenna Zoe, Human Design


Podcast: The Love Food Podcast

Food controls my life. (Episode 118)

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle