Lyt til nyt

Glædelig første mandag i marts!


Nu hvor det er mandag, er det blevet tid til at fortsætte det nye tiltag, jeg satte i værks i sidste uge (her). Dette indlæg byder derfor på 3 forskellige podcast episoder, jeg har lyttet til, den forgangne uge.


Jeg bruger selv podcasts, som en måde at blive klogere på og går oftest en god lang tur, mens jeg lytter til en episode eller 2. Nogle gange sætter jeg også et podcast på når jeg laver mad eller ryder op i lejligheden, istedet for musik. Hvornår lytter i til podcasts?Alle tre podcast kan findes på Itunes, hvis du lytter fra computeren, og hvis du har en Iphone gennem den lilla podcast app.


Podcast: Brunch med Carla Mickelborg

Episode 14 // STRESS, ANGST & DETOX


Podcast: Under The Skin with Russel Brand

#057 The Masks We Wear (with Blindboy, The Rubberbandits)


Podcast: Martiny Podcast

S4E8 - Q&A - Kost, iværksætteri og fremtidsdrømme


Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle