Juni mix

Velkommen juni!


Årets første rigtige sommermåned er officielt skudt i gang og jeg varmede op med en god omgang rock, allerede fra morgenstunden af.


Jeg har kastet mig over en ny indgangsvinkel for sammensætningen af mine musik mix på Spotify. Så denne måned byder på et mix med en række forskellige rocknumre, næste måned byder på et udvalg af udelukkende kvindelige kunstnere og så har jeg forhørt mig hos Jesper om ikke han har lyst til at stå for august mixet.


Det lyder ret godt gør det ikke?Vi er desuden lige kommet ind af døren efter en gåtur gennem Aarhus. Der er Aarhus Pride i dag, så vi svingede lige forbi Bispetorv og så optoget blive skudt i gang - sikke mange flotte farver, kostumer og skønne mennesker. Vi spottede faktisk et par venner og bekendte i mængden, hvilket ellers næsten var umuligt for hold nu fast der var mange mennesker.


Nu vil jeg lave mig et lille fodbad og nyde en kop kaffe til et afsnit af The Good Wife inden jeg om et par timer går i gang i køkkenet. Vi får nemlig venner på besøg til aftensmad og hygge.


I kan finde denne måneds mix mix LIGE HER


God lytning og rigtig god lørdag 🌼

Seneste blogindlæg

Se alle