Juni mixVelkommen juni, hvor er det godt at se dig. Jeg er spændt på at se hvad du byder os - sol? regn? skybrud? Hvad end det bliver, vil jeg prøve at tage imod det med åbne arme og et åbent sind.

Jeg har sådan glædet mig til sommeren og det har været en fornøjelse at den har været tidligt på den. Sikke en fantastisk maj måned vi har haft. Min lillesøster fyldte år i maj. Det gjorde min gode og savnede veninde Camilla også. Jeg startede i praktik, fornyede mit ikea reolsystem, løb Royal Run i Aarhus og brugte en weekend på at bage pandekager. Jesper og jeg inviterede på pandekagefest med overskydende dej fra weekenden og tog på en kanotur der afsluttede lidt uheldigt. Ja, og så har vejret bare været helt fantastisk!

Nu er det blevet juni og der er præcis 29 dage til vi rejser mod Kalymnos. Der er meget jeg skal(vil) nå inden, men alt sammen noget der er ret fedt egentlig. Jeg glæder mig nu alligevel til at kunne ligge alle de praktiske og produktive ting lidt på hylden og bare læse, spise, tænke og være til, på en græsk lille ø med en flok dejlige mennesker.

I mellemtiden vil jeg tage dagene som de går og prøve at værdsætte hver dag og hver ting jeg sætter mig for som de kommer. Jeg læser meget disse dage og der bliver også lyttet til en masse dejlig musik. Denne måneds playliste er et sommermix jeg har tænkt mig at arbejde på resten af sommeren, så jeg tænker i får fornøjelsen af det de næste par måneder.

Jeg syntes faktisk det ville være vildt fantastisk hvis i vil komme med jeres bud på en god sommersang og så kunne jeg tilføje dem til mikset også. Hvordan lyder det?

Indtil videre er listen fyldt med en god blanding af både nye og ældre numre, præcis som jeg bedst kan lide det - Gode klassikere og nye favitter. Jeg er blevet helt tosset med HAIM, så der er 4 af deres numre på listen. Så er der lidt Neil Young, Fleetwood Mac, Manfred Mann, Antonio Banderas og den nye med Maroon Five. Jeg håber i kan lide den :-D

JUNI SPOTIFY PLAYLISTE

#musik #music #spotify #summermusic #summerplaylist

Seneste blogindlæg

Se alle