Juli mixHej skønne jer :-)

Sørme så om ikke det er blevet tid til en lille update på musikfronten? Nu er vi gået ind i juli, jeg er færdig i praktik og inden længe kan jeg sende dette semesters sidste opgave afsted og fejre min frihed. Det virker måske lidt fjollet at bruge ordet frihed, men sådan kan det nu altså godt føles, for nu, kan jeg se frem, til nærmest en hel måned uden en egentlig deadline, at være opmærksom på, og det gør altså bare noget ved psyken.

Som jeg nævnte, i begyndelse af sidste måned, arbejder jeg på en god lang sommerplayliste, med en masse favoritter. Det er altså sidste måned playliste, jeg har bygget vidre på og en del af sangene, vil derfor være de samme, men der er også kommet en masse nye på listen. Der er bl.a. numre af Panama Wedding, Gorillaz, Rise Agains og Callum Beattie. Der er også blevet tilføjet lidt mere med HAIM og Fleetwood Mac, men mange af deres numre emmer bare af sommer for mig, så jo flere desto bedre, næsten. Jeg spiller denne liste næsten hver eneste dag. Enten danser jeg rundt på værelset til den, lytter til den mens jeg ryder op eller når jeg trisser en tur eller hopper på cyklen.

Som altid, må i meget gerne komme med forslag til listen, det ville kun være skønt! Ellers ønsker jeg jer en dejlig, skøn og fantastisk juli måned. Tidlig torsdag morgen flyver vi mode det græske øhav og så skal der ellers bare hygges og slappes af med en masse skønne mennesker :-D

Mandagsklem fra mig.

JUNI SPOTIFY PLAYLISTE

(den blå boks er et link)

#musik #playlister #spotify #sommer #summer #summerplaylist #summermusic

Seneste blogindlæg

Se alle