Januar mix

Opdateret: 3. jan. 2019


Klik her for at høre mit januar mix


Glædeligt nytår allesammen og velkommen til 2019 ♥️


Jeg håber i alle kom godt ind i det nye år. Her skålede vi fra altanen og ønskede hinanden godt nytår med fyrværkeri overalt omkring os.

Selvom der egentlig kun er en dag til forskel, er vi nu inde i et nyt år og for mange betyder det nye begyndelser og ændrede livsstile, men jeg vil egentlig gerne benytte lejligheden i dag, til at minde jer om at man jo slet ikke behøver, at starte året med en lang liste af nytårsfortsæt eller et ønske om at blive et helt nyt menneske. Der skal også være plads til at vi kan være tilfredse med både hvem vi er, hvor vi er og så bare fortsætte derudaf.


Jeg har i hvert fald ikke selv de helt store forandringer i sigtekornet og vil mest at alt gøre mit bedste for at fortsætte ud af den sti jeg har fundet vej til gennem år 2018. Mit fokus her i årets begyndelse vil dog være på mit nystartede firma, det skal passes og plejes og mit håb og ønske er nok at 2019 skal være året hvor jeg får mit firma ordentligt op at køre, men mere om det en anden gang.


I dag skal det handle om årets første musikmix. Et mix der både kan danses til, løbes til og laves mad til. Lige som jeg bedst kan lide dem. Jeg har faktisk svært ved at sætte ord på præcis hvad der kendetegner årets første mix... måske, at alle sange er rigtig gode hver for sig og at der ikke er én jeg glæder mig mere til at høre end en anden. De har alle et eller andet over sig, der gør noget særligt ved mig når jeg lytter til dem. Beige med Yoke Lore har dog noget ekstra over sig, der giver mig lyst til at høre mere Yoke Lore, men jeg har det egentlig lige sådan med Damage Done af Kita Alexander, som rummer en særlig melankoli der får mig til at tænke på min barndom.


Jeg er spændt på hvad i syntes og håber virkelig i kan lide årets første mix. Måske det kan hjælpe lidt på tømmermændene, hvis i har sådan nogle. Ellers tror jeg det er et ret godt mix at gå en tur til...noget vi måske alle sammen kunne have godt af at starte det nye år ud med.

Herhjemme vil jeg få bikset lidt morgenmad sammen og bagefter kunne jeg nok finde på at smide mig i sofaen med min søster (og Jesper også, hvis han er frisk), en film og en kop kaffe. Det lyder ikke helt dårligt gør det?

Rigtig god 1. januar til jer alle, må i på den ene eller anden måde, få en god start på det nye år.


Klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle