Inspiration til din træning (4 Youtube kanaler)


Hej alle sammen & dejlig mandag til jer.

Hvis i minder lidt om mig, og nogle gange har brug for lidt ydre motivation, for at give den ekstra gas, i fitnesscentret eller hjemme på stuegulvet, så vil i forhåbentlig værdsætte dette indlæg.

Min primære kilde til motion, har i lang tid, været løb. Jeg har dog, i perioder, været rigtig glad for at gå i fitness, og lave øvelser selv. I dag har jeg droppet fitness-medlemsskabet - eller, det vil sige, jeg har en nøgle ned til fitnessrummet på kollegiet og selvom det er godt, så et der langt fra det og til fitnessworld. Der er dog stadig plads til, at rulle en måtte ud, og køre et par øvelser eller svinge håndvægtene.

Da jeg ikke selv er super erfaren ud i øvelser og hvilke muskler de egentlig træner, tyer jeg gerne til youtubevideoer der både kan bidrage med motivation, viden og øvelser. Nedenfor deler jeg 4 bud på youtubekanaler, jeg har stiftet bekendtskab med og som jeg syntes er både cool og vildt gode.


Første youtube kanal er Blogilates. Jeg er virkelig vild med Cassey, hun er sød og energisk og jeg smiler altid, når jeg ser hendes videoer, også selvom det er en super hård træning, hun kører mig igennem. Hun har lavet en masse videoer, uden udstyr, hvor det bare er dig, måtten og en masse øvelser, og det syntes jeg er vildt fedt. Så kan man nemt lave dem hjemme på stuegulvet.


Næste youtube kanal er Liljatraining. Det overrasker mig ikke, hvis i allerede kender til Emilie Lilja, hun er nemlig et ret kendt ansigt her i Danmark og Liljatraining er lidt en blanding mellem et træningsunivers og en vlog. Det fede ved kanalen, er at hendes videoer ofte er ret korte, så man kan sagtens se dem inden man skal træne, og blive bekendt med øvelserne, så man ikke behøver skærmen ved sin side, når man træner (selvom det også kan være ret hyggeligt).


Med den tredje youtube kanal, kommer vi over i den lidt mere hardcore afdeling. Det er nemlig kanalen Kinobody. Universet er skabt af en ret skarpskåret fyr, ved navn Greg O'gallagher. Her kigger jeg mest med for motivetionens skyld, for han er ret motiverende. Derudover, har han hentet en del inspiration til sine træningsprogrammer, fra filmverdenen, såsom Brad Pitt's Tyler Durden fra Fight Club og Christian Bale's Bruce wayne fra Batman.


Fjerde og sidste youtube kanal for denne gang, er min veninde Sarah Barløse's Youtube kanal. Sarah er personlig træner her i Aarhus og totalt sej. Hendes kanal er forholdsvis ny, men hun arbejder hårdt og har virkelig bikset nogle gode videoer sammen. Der er både træningsinspiration, vlogs og Q&A's.

#træningsinspiration #mandag #youtube #blogilates #liljatraining #kinobody #sarahbarløse

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle