Hverdagsglimt


Hej med jer. Hvordan står det til?

Her lyttes der til Cher og jeg har nettop fodret mine planter med lidt ny pottemuld. Hvor er det berigende at se de vokser, også selvom det kun er en smule.

Jeg har undervisning på Campus C i Ceresbyen idag. Vi skal nemlig lave et samarbejde med en klasse fra læreruddannelsen, men inden jeg cykler afsted tænke jeg, at jeg godt lige kunne nå at sende et par små hverdagsglimt, fra det seneste stykke tid, afsted mod jer.


Matchabowls er den nye havregrød. Efter foråret ligesåstille er begyndt at vise sig, har jeg haft lyst til alt andet end varm morgenmad. Istedet har jeg givet mig i kast med smoothiebowls og især matchabowlen er jeg glad for. Jeg har jo faktisk delt en ret lækker, men super simpel opskrift med jer. Den kan i finde her.


På de dage hvor vejret allerede har vist sig fra sin bedste side, har jeg virkelig prioriteret at komme ud og enten gå eller løbe en lang tur. Jeg har brug for solen og den friske luft, det gør virkelig noget godt, for mit til tider overtænkende og lidt dystre sind. Blomster i solskinnet er bare sådan en af de der ting, der fodrer sindet med skønhed, så dem måtte jeg naturligvis knipse et billede af, så jeg kunne dele det med jer.


I fredags tog Jesper og jeg på Himmelbjerget og vandrede rundt. Det var simpelthen så fantastisk. Udsigten fra toppen er helt særlig og det er virkelig en velsignelse at man kun en halv times kørsel fra Aarhus, kan befinde sig i den dejligste natur. Det var første gang Jesper var på himmelbjerget, så jeg er ret glad for at have delt den oplevelse med ham. We will be back.


Er i vimmer, hvor var vejret skønt i søndags! Jeg følte mig simpelthen nødsaget til at trisse mig en tur og på min vandring i Viby/Højbjergs-området, fant jeg dette lille spot, hvor jeg kunne suge solen til mig i et par minutter før jeg gik videre. Flere steder som dette tak.

#hverdagsglimt #øjeblikke

Seneste blogindlæg

Se alle