Hverdagsglimt


Hej venner og glædelig 1. maj.

Min "øjeblikke" føljeton har fået nyt navn, som i nok kan se. Det håber jeg i kan forliges med? Jeg syntes ligesom bare det lyder og ser bedre ud.

Jeg er virkelig ved at nå en grænse lige nu, med eksaminer og deadlines. Det kommer og går lidt, for der er også øjeblikke, hvor jeg nyder at foreberede til min eksamen og nørde mit fag, men den der fridag, hvor jeg kan pakke bøger og computer væk, ih hvor jeg håber den venter lige om hjørnet.

Det kan være rigtig svært at retfærdiggøre overfor mig selv, at holde pause fra eksamensforberedelse, men sidder jeg med det for længe, kan jeg godt mærke at jeg bliver lidt ør i hovedet og her over middag måtte jeg da også lige lukke øjnene en times tid, men nu er der kaffe i koppen og jeg er klar til at klø på et par timer endnu.

Bortset fra en kort gåtur i Spar og tilbage, har jeg ikke rigtig forladt mit værelset i dag, så jeg tror en lille løbetur senere ville gøre mig rigtig godt. Så kan jeg ligger nervøsiteten og bekymringerne lidt på hylden. Lige for tiden lytter jeg til min maj playliste når jeg træner og jeg tror det er min yndlingsplayliste hidtil, så den kan i godt glæde jer til at jeg deler med jer en af de kommende dage. Det bliver nok i morgen.


Knipsede dette billede på min løbetur i tirsdags. Selvom det ser lidt gråt ud, syntes jeg også bare det er så flot. Kontrasten mellem by og natur. Grå og grønt.


Tirsdag bagte jeg også et ret lækkert bananbrød, udfra Stinna's opskrift. Dog med et par modificeringer. Jeg kom eksempelvis valnødder og pekannødder i istedet for chokolade.


Jeg har også købt en ny urtepotteskjuler til min 'prinsesseplante' og plantet den om. Så jeg håber at den så småt vokser sig større nu.


Søndag tog vi på streetfood og på vejen derover blev jeg simpelthen nødt til at knipse et billede af de fine lyserøde træer ude foran Highlanders Bar.


Streetfood skuffer aldrig og kommer man på det rette tidspunkt om søndagen er der ikke så lang kø til noget som helst. Heller ikke pitabiksen, der vist gennerelt bare er en favorit hos de fleste. Til forandring prøvede jeg dog noget nyt. Trøffeltoast med svampe fra Grilled Cheese. Hold nu fast det var lækkert!

#hverdagsglimt #hverdagsbilleder #streetfood

Seneste blogindlæg

Se alle