Hverdagen i det nye år

Opdateret: 11. mar. 2020

Glædelig mandag ♥️


Endnu en ny uge er over os og det kan jeg mærke, at jeg lige har brug for at skrive lidt om. Det der med at gå ind i et nyt år har nemlig slet ikke så meget gennemslagskraft som det engang havde, hvis det da nogensinde har haft det altså. Det er ikke fordi der sker noget stort, vildt og anderledes bare fordi vi er trådt ind i et nyt år. Så snart vi vender tilbage til hverdagen er alting som det plejer. Der er arbejdsopgaver der ligger og venter på os, og det er, mere eller mindre, de samme velkendte rutiner vi vender tilbage til.


Sandt at sige, er det faktisk også det jeg har glædet mig til her efter jul og nytår, hverdagen, hvor jeg står tidligt op, læser eller arbejder, skal til undervisning, er ude at løbe en tur eller skribler ved computeren.


Bachelorskrivningen har fyldt meget de sidste par måneder og med rette naturligvis, men den har også hevet mig lidt ud af den rutine jeg så småt var ved at komme ind i og som gav mig glæde og lyst til livet. Ikke fordi bacheloren har været det modsatte, bestemt ikke, men lysten har heller ikke ligefrem været drivkraften hele vejen igennem.


Nogle ting gør man fordi de skal gøres, og sådan har jeg nok lidt haft det med bacheloren, og selvom processen også har været både spændende og lærerig, så er jeg glad for at opgaven nu er afleveret og at jeg kan se frem til den mundtlige prøve på onsdag og 7-9-13 gå fri derefter.Hvad der så skal ske er jo en helt anden sag og et spørgsmål jeg har brugt lang tid på at vende og dreje i hovedet. Jeg har tænkt og tænkt, frem og tilbage, delt mine tanker og lyttet til andres og jeg tror jeg er nået frem til, at jeg skal bruge lidt tid på at få min forretning op at køre og så må kandidaten vente. For med det jeg gerne vil i min forretning, er min bachelor mere end nok og jeg tror det vil være rigtig godt til mig, at investere mere tid i dette projekt fremfor at suse videre på en kandidat bare fordi jeg kan.


Så når jeg ikke har siddet med bacheloren eller haft træninger ude i Skåde, så er det projektet her jeg har haft i tankerne og jeg har prøvet at tilsidesætte alle de negative og frygtfulde tanker der er dukket op og istedet arbejdet på at give mig selv lov til at drømme. Og jeg kan love jer for at det ikke har været nemt og der er ingen tvivl om at jeg i sandhed er min egen værste fjende når det kommer til tanker om og troen på mit eget værd.


Jeg har alt for længe haft en helt forfærdelig tendens til at sammenligne mig selv med andre, fordi jeg ikke kunne finde ud af, hvem jeg gerne selv ville være, foruden en pleaser altså og det er først for ja en 4 år siden vil jeg tro, at jeg sådan for alvor sagde stop og begyndte at mærke efter i mig selv hvad jeg gerne ville. Det har været en lang og hård kamp og jeg har lært enormt meget i processen både om mig selv og om mennesker i det hele taget, for nøhj hvor har jeg mødt mange mennesker der har vendt op og ned på min forståelse af hvordan verdenen hænger sammen på både godt og ondt, men mon ikke jeg finder tid til at dykke ned i det en anden god gang, på et senere tidspunkt.


Dette lille skriv var nemlig mest af alt ment som en lille update til både jer, men ikke mindst også mig selv, samt en måde for mig at sætte ord på nogle af de tanker jeg har gået rundt med.


Jeg håber i sætter pris på sådan et lille indblik, for jeg tror godt der kunne komme flere af den slags her på siden i det nye år, for jeg vil egentlig gerne have gang i skriverierne her på bloggen igen, men jeg har heller ikke lyst til at det skal tage overhånd, så vi må se tiden an.


Om ikke andet vil jeg ønsker jeg en dejlig dag, med alt hvad den måtte indeholde af arbejde, familie, dagligdagstrummerum eller noget helt fjerde.


Mandagsklem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle