Grøn pastasalat med feta & koriander

Nogle gange er en god portion pasta bare det eneste saliggørende og her har jeg blandet fuldkornsskruer med en masse friske grøntsager og vupti så har man en både sund og lækker ret der tilfredsstiller pastalysten uden at give dårlig samvittighed.


Salaten her er nem at bikse sammen og er i øvrigt også rigtig fin til frokost dagen efter. Den kan med fordel serveres med et stykke fisk til såsom laks eller torsk og så kan man jo også skifte fetaen ud med en hjemmelavet dressing hvis man er mere til det.


Prøv om ikke du kan finde lokale råvarer når de er i sæson. Det er ofte både billigere og mere bæredygtigt alt efter hvor råvarerne oprindeligt stammer fra.GRØN PASTASALAT MED FETA & KORIANDER

4 PERSONER


Ingredienser

200 g fuldkornspasta

En pose friske babyspinatblade (ca. 75 g)

½ agurk

200-250 g cherrytomater

100 g ærter

½ bundt forårsløg

Saft og revet skal fra ½ øko citron

1 spsk. olivenolie

Salt & peber

Frisk koriander, til pynt

Feta


Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på indpakningen og hæld i et dørslag efter kogning. Skyl alle grøntsager før brug. Brug evt. en salatslynge til spinatbladende. Skær agurk og cherrytomater i mundrette stykker evt. tern og både. Snit forårsløgene fint. Bland alle ingredienser i en skål og vend i citronsaft, olie og salt og peber. Smulder feta over salaten og drys med frisk koriander. Server evt. et stykke fisk til såsom torsk eller laks.


Info

1 portion = 226 g.

Kcal pr. portion = 282 kcalSeneste blogindlæg

Se alle