God weekend

Hej hej og rigtig god fredag!


Jeg stikker lige hovedet ud af min pre-bachelor boble for at få mine tanker lidt væk fra al det skriveri. De af jer der studerer, ved sikkert hvordan jeg har det. Jeg går lidt fra at være tilfreds med min indsats, til at føle jeg gør det hele forkert. At skrive en opgave af denne kaliber er bestemt ikke nemt for mig og jeg har ikke være god nok til at søge vejledning i processen, så allerede nu har jeg et område der kan forbedres til når der skal skrives bachelor.


Noget interessant, jeg har bemærket disse dage er at selvom jeg ikke er fan af processen lige nu og faktisk bare gerne vil have det overstået, så glæder jeg mig alligevel lidt til at skulle skrive bachelor. Mystisk.


Hvordan går i ellers og har det? Godt?Den sidste måneds tid har jeg haft for vane at dele en ny video hver fredag, men i dag er altså undtaget. Jeg har simpelthen ikke haft hverken energien eller tankepladsen til det fordi pre-bacheloren har fyldt. Det var jo ellers del 2 af sidste uges video jeg havde planer om at dele, men den må i altså vente en her uge til på, men mon ikke det går?


Life happens. Sådan er det jo og selvom jeg til tider er ret god til at planlægge og tilrettelægge ting på forhånd, så vil tingene ikke altså ske som de oprindeligt var planlagt, men skidt pyt med det. Det går jo nok alt sammen.


I mellemtiden kan i jo kigge forbi min Youtube kanal og se de 6 videoer jeg har delt, indtil videre. De kan snildt ses alle sammen på en times tid tror jeg og så er i up-to date, hehe.


Det var bare lige det fra mig. Jeg håber i får en dejlig weekend.


Klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle