Glædelig weekend

Godmorgen og glædelig fredag.


Jeg har netop sat mig til rette ved stuebordet, med en kop kaffe og en ansigtsmaske fordelt i hele hovedet.


Klokken var lidt i 4 da jeg vågnede i morges og selvom det er fandens tidligt, kunne jeg simpelthen ikke sove længere, så jeg kravlede ind i sofaen og forsøgte meget langsommeligt at komme i gang med dagens gøremål. Jeg formåede at strege to ting af listen og resten af tiden gik så med at se The Holiday (det er bestemt ikke for tidligt).


Min hjerne er på overarbejde disse dage og jeg lå vitterligt og faldt ind og ud af en række meget forvirende drømme i nat, så selv den smule søvn jeg har fået, har ikke været synderlig optimal.


Nu kaster jeg mig så over lidt skribleri, for jeg syntes det er ved at være fandens længe siden jeg bare har skrevet for at skrive. Som nogle af jeg nok har bidt mærke er jeg gået i gang med at skrive bachelor og for at være helt ærlig, så er der ikke meget drivkraft lige nu. Det er ikke lysten der driver værket men nærmere min viden om at det er en opgave der SKAL løses.


Sådan må det altså være for nu og det har jeg det egentlig også okay med. Er der mon nogle af jer derude, der ligesom mig sidder og bakser med en bacheloropgave? og hvordan har i det med det?Dagens gøremål er ikke mange, men mon ikke der sniger sig et par ekstra punkter på listen i løbet af dagen... det gør der som oftest.


Indtil videre ser listen ud som følger:

  • Moms ✔️

  • Afstemme bank ✔️

  • Skat + moms af løn

  • Bage kage

  • Workshop

  • Bankmøde

  • Læse

Når alle punkter er klaret, plus de par ekstra der med garanti får sneget sig på listen, kan jeg holde weekend. Den byder bl.a. på en fredagsøl i godt selskab, samt første del af et introforløb til trail-løb om lørdagen. Søndag kommer nok til at gå med noget bachelorarbejde og lidt velfortjent afslapning.


Hvad byder jeres weekend på?

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle