Glædelig weekend

Så blev det fredag. Weekenden venter lige rundt om hjørnet – hvad skal i lave?


Jeg sidder herhjemme, med fødderne i vand og har netop sendt en madplan afsted til en klient. Om lidt vil jeg planlægge vores egen madplan for næste uge og så vil jeg føje et par ønsker til min fødselsdagsønskeliste inden jeg hopper i tøjet og gør mig i stand til at filme en kort video til YouTube.


Der er ellers ikke meget på mit program denne weekend. Senere i dag kommer min mor forbi og hjælper mig med at skrive faktura og hvis jeg er heldig, skal jeg drikke vin med en god veninde senere. I morgen skal jeg til Dollerup bakker med min far og vandre rundt inden vi kigger forbi min lillesøster i Viborg til en kop kaffe. Jeg har en lille bitte drøm jeg skal snakke med min far om, så det bliver dejligt at have ham et par timer for mig selv.


Jesper er i Esbjerg hele weekenden. Han tog afsted for en lille time siden og kommer først hjem sen søndag eftermiddag. Nu hvor jeg tænker over det, er det længe siden vi sidst har været adskilt i så lang tid. En weekend lyder jo ellers ikke af meget, men jeg kan faktisk ikke huske hvornår vi sidst tilbragte mere end én dag og nat fra hinanden. Vi krammede da også mere end 3 gange før jeg lod ham gå ud ad døren.


Jeg er dog ikke i tvivl om at lidt afstand vil gøre os godt. Selvom jeg ikke er glad for at se han tage af sted, så har vi godt af at savne hinanden lidt. Heldigvis er vi gode til at nyde godt af hinanden når vi er sammen og vi var da også på en lille date i går aftes, så kærestebatteriet er godt ladet op og skulle gerne kunne holde sig til på søndag, hvor han kommer hjem igen, hi hi.


Det er dog ingen hemmelighed at lige præcis vores date i går, var planlagt i ret god tid. I går var der nemlig premiere på Quentin Tarantinos niende film Once Upon A Time InHollywood og den måtte vi naturligvis ind at se. Sikke en film! Den skuffede bestemt ikke… selvom jeg egentlig ikke var sikker på hvad jeg forventede, men hold nu fast. Jeg havde slet ikke lyst til at filmen skulle slutte og noget af det første jeg sagde til Jesper da vi kom hjem var da også at jeg ville se den igen. Det er uden tvivl hans bedste film til dato.


Hvis i endnu ikke har planerne for denne weekend på plads, har i her mit bud på hvad i kan få lidt af weekenden til at gå med.


Og på den note, vil jeg ønske jer god weekend og komme videre i dagens program.


Fredagsklem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle