Glædelig torsdag - et lille morgen tjek ind

Godmorgen derude og glædelig torsdag. Hvor mon i befinder jer henne her til morgen? Sidder i hjemme ligesom jeg? eller er i mon tilbage på kontoret? Måske ligger i stadig under dynen?


Åh jeg kunne da i hvert fald godt lige have brugt lidt ekstra tid under dynen her til morgen, men Holger var vågen og ergo, er jeg det jo også. Også selvom jeg da gav det et prisværdigt forsøg på at overbevise ham om, at vi da godt lige, kunne blive liggende lidt længere. Men den gik ikke i dag. Det gør den ellers sommetider. Så vågner han ved femtiden, får lidt at spise og bliver så lagt lige til venstre for mig, med en beskyttende arm omkring sig og så kan vi til tider tage næsten to hele timer til. Lyder det ikke lækkert? Det er det dælme, men som regel sniger vi os kun op på en enkelt time ekstra og andre gange, som i dag, er det lige præcis 0 ekstra timer.


Her til morgen var det istedet direkte videre til bleskift og en lun skyller under bruseren, men snart som han var kommet i et sæt rent tøj, begyndte den lille fyr både at gabe og gnubbe øjne. Dog skulle der alligevel gå to timer, før han egentlig ville overgive sig til søvnen. Og sådan er der jo bare nogle dage der er. Jeg skal så også ærligt indrømme at mine putningsforsøg måske ikke ligefrem var så dedikerede som de kunne have været. Der var bare lige præcis 0% overskud på kontoen her til morgen, så jeg kan godt forstå at den lille fyr ikke rigtig følte for at ligge sig til.


Efter en halv kop kaffe, gik jeg da i plus og fik så puttet den lille fyr tæt ind til brystet, pakket i hans blødeste dyne og vupti, så var han væk. Det var sgu næsten ikke til at tro, så jeg sad lige i et par minutter ekstra, for at være helt sikker, på at han nu også var væk og så blev han ellers lagt op i seng. Altid spændende hvor længe de sover. Nu sidder jeg så her, med ...But Seriously på afspilleren og overvejer en tredje kop kaffe.


Nu vender jeg lige pladen og så skal vi vist også snart videre i dagens tekst. Vi får nemlig fint besøg i dag. Oldermor (Holgers) og hendes mand kigger forbi. Hele vejen fra St. Darum. Så her må gerne lige se lidt præsentabelt ud. Vi havde egentlig også tænkt at diske op med hjemmebag, men nu må vi se hvad det bliver til. En crumble eller måske en citronkage ville jo ikke være helt tosset.


og så var det den der tredje kop kaffe jeg kom fra. Kan i nu have en dejlig dag derude.

Seneste blogindlæg

Se alle