Glædelig mandag


Godmorgen venner & glædelig mandag.

Er i klar til en ny uge? Hvad med en ny måned? Det er jo den 1. oktober idag og hvor tit sker det egentlig at en mandag falder på samme dag, som vi går ind i en ny måned? Det er da lidt pudsigt :-)

Jeg har haft en ret stille og rolig weekend. Lørdag, havde vi absolut ingen planer, så vi tilbragte hele dagen herhjemme, med at læse, skrive og se lidt Netflix. En rigtig flad-ud dag, der endte med dans på stuegulvet, vin og den nye Blade Runner. Søndag hentede min mor mig lidt over 8 og så tog vi i svømmehallen og derefter til loppemarked. Som jeg nævnte på instagram igår, var loppemarkedet lidt af et flop. Der kom ikke så mange mennesker og vi fik kun lige solgt nok til næsten at udligne den pris det kostede at stå der. Øv altså, men set fra den lyse side, var der en del søde mennesker, der komplimenterede mine planteophæng og et par stykker der fandt mig på instagram, så helt skidt var det nu heller ikke.

Da jeg kom hjem fra loppemarkedet, overtog jeg Jespers plads i sofaen og han satte sig ind i soveværelset for at skype, med en gammel ven fra Esbjerg. Da jeg følte jeg havde ligget længe nok, gik jeg i gang med at rydde lidt op i lejligheden og besluttede mig for at lave en masse stiklinger af en planter jeg købte en måneds tid før vi flyttede. Det lykkedes mig at skille planten ad og jeg er lidt spændt på at planter de små grønne stiklinger over i jord, men i processen formåede jeg at stoppe vasken - ikke mit mest stolte øjeblik - og jeg måtte have Jesper til at hjælpe mig. Heldigvis var det hurtig klaret og da jeg kunne se håndvaskens hvide bund igen, fik jeg ro på. Jeg er blevet ret ferm til det med planter, men jeg har også på fornemmelsen at der er et eller andet over lejligheden her, der gør at de alle bare trives meget bedre, end hjemme på kollegieværelset. Jeg ved ikke om det har noget med lyset eller placeringen at gøre, eller måske har jeg bare fået mere overskud, af at flytte hertil.


Det lyder måske fjollet, men jeg tror energien her i lejligheden er god. Lejligheden er fyldt med glæde, kærlighed, venskabelighed, lyst og ro, måske gøder det planterne. Jeg tror ret meget på det her med energier, og jeg syntes det virker så tydeligt at menneskers energi smitter af på hinanden, så hvorfor skulle det ikke også smitte af på planter, der jo også er en slags levende væsener. Tænk over det ;-)

Inden jeg lukker computeren, vil jeg lige dele mine mål for dagen, med jer. Jeg har nemlig erfaret, at jeg får mere ud af dagene, hvis jeg sætter mig selv nogle små mål ind i mellem og idag har jeg 3 mål. Det første er at jeg ikke skal have nogle mejeriprodukter idag. Ingen mælk, ingen yoghurt og ingen ost. Det andet er, at jeg virkelig skal være til stede i dagens undervisning og det tredje er, at jeg skal færdiggøre tirsdagens blogindlæg, så kan jeg nemlig bare trykke udgiv i morgen.

Sætter i nogenside sådan nogle små mål for jer selv? og hvis så, hvilke?

Mandagsklem, Katrine

#mandag #hverdagssnak

Seneste blogindlæg

Se alle