Glædelig julGlædelig jul!


Her til morgen, ville jeg bare lige kigge forbi og ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg skal fejre juleaften med Jespers familie i Esbjerg, men inden da, tager vi forbi min far til brunch.


Jeg syntes det er dejligt, at jeg sådan har fornøjelsen af at se det meste af min familie i julen. For mig, er begge dage (både lillejuleaften og juleaften) nemlig lige julede og ikke én dag er bedre end den anden, så længe den fejres med familie. Sådan har jeg egentlig haft det lige siden mine forældre blev skilt for mange år siden. Da begyndte vi nemlig at fejre jul begge dage - lillejuleaften hos vores far og juleaften hos vores mor, og året efter var det lige omvendt.


Meget mere vil jeg egentlig ikke fortælle, for jeg forestiller mig ikke ligefrem at bloggen her vrimler med mennesker på sådan en juleaftensdag. Nu vil jeg klappe computeren sammen og køre mod Lystrup.


Så god jul til jer! Jeg håber i får en fantastisk dejlig dag og aften.


Klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle