Fredagssysler

Så sidder jeg her igen… i vores fremtidige kontor/babyværelse, med skammel, stol, kaffekop og computer. Det er faktisk lidt hyggeligt, men jeg tror nu ikke jeg kommer til at savne det når først vi har fået orden i tingene herinde.

Det er faktisk lidt utroligt, at vi på små 63 kvadratmeter har formået slet ikke rigtig at bruge al den plads der er tilgængelig herinde. De sidste mange måneder har rummet her ikke været brugt til andet end opbevaring og ikke én eneste gang har vi klaget over mangel på plads. Selvfølgelig har det ikke været den mest optimale løsning at løfte vores madras ind i og ud af stuen hver morgen og aften, men jeg synes sgu vi har taget det i stiv arm. Og nu hvor sofaen er solgt, lader vi madrassen ligge i stuen til sovesofaen kommer i næste uge og vi kan sætte sengen til salg.

Og så! ja så kan vi endelig kaste os over rummet her for alvor. Det bliver altså dejligt. Jeg har nok lidt sat mig i hovedet at det bliver mit projekt, og at Jesper bare skal holde penslen og ryste på hovedet, når han er helt uenig. Om det bliver en realitet, det må tiden jo vise.

Jeg har da luftet et par af mine ideer for ham og han virker ikke så skeptisk som jeg måske kunne have frygtet. Så landet ligger godt lige nu. Hehe. Det er ikke så nemt når man har hovedet fyldt med drømme og lommerne fyldt med fluer, men jeg har dog en tendens til på magisk vis at få tingene til at fungere, selvom oddsene ikke helt er med mig, så jeg krydser fingre for at det også er tilfældet denne gang.Men, et skridt ad gangen. Værelset her kan heldigvis vente lidt endnu, men det kan litteraturen til næste uge ikke. Den står på Durkheim (David Émilie Durkheim) én af de såkaldte grundlæggere af den moderne sociologi. Hans teori bygger i høj grad på en grundidé om at det er sociale strukturer såsom familien og skolen der er med til at danne rammerne for individets holdninger og adfærd, og ikke den anden vej rundt, som tidligere sociologer har tænkt.

Og når jeg sådan lige kigger ud på samfundet omkring mig, kan jeg da godt til dels erklære mig enig, i hvert fald i dén del af hans teori, men der er jo nok meget mere til den, og det er hvad jeg skal til at blive klogere på nu, så jeg må hellere få sat det sidste punktum og komme i gang med læsningen, for det er faktisk det eneste jeg ellers har på programmet i dag. Ja sikke en fredag, men det er nu egentlig okay. Den slags fredage skal der også til.


Hvad mon jeres fredag byder på? 🧡

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle