Flytte update(udsigten fra vores altan igår aftes)

Godmorgen venner

Klokken er kun lige blevet 6.00 og jeg sidder i køkkenet og gaber en smule. Jeg havde ellers sat en alarm til 6.30, men vi sover i stuen og har endnu ingen gardiner, så lyset står lige ind af vinduerne og vækker mig. Min krop reagerer meget på lys, så når solen er oppe, så er jeg også oppe.

Men, det er slet ikke så dårligt endda, for så kunne jeg jo lige sætte mig her og sende et lille blogindlæg afsted, inden dagen rigtig går igang. Jeg tænkte det kunne være, en god idé, lige at få opsummeret flytteprocessen, en smule, inden vores "store"-flyttedag går igang, om et par timer.

Det er sådan, at vi fik nøglerne til vores nye lejlighed, i mandags og vi har så brugt de seneste to par dage, på så småt, at flytte ind, male væg og pakke lidt ned, ude på kollegiet. Det er vildt mærkeligt og helt fantastisk på samme tid. Jesper og jeg har flere gange i processen været enige om, at det stadig næsten er lidt for godt til at være sandt. Det skal forstås sådan, at vi føler os enormt heldige med lejligheden her, den er virkelig fin og har bare alt det vi gerne ville have.

Det er svært at udpege, hvad der er bedst, ved lejligheden, for der er så mange skønne ting: placeringen, størrelsen, køkkenet, udsigte,, vores nymalede væg i det kommende soveværelse, det faktum at lidt af vores begges familier kommer og hjælper med resten af flytningen idag... and the list goes on.

Jeg har prøvet, at filme en lille video, i mandags, da vi fik nøglen og jeg vil prøve, at filme lidt idag også, så måske der bliver en fin lille flytte-vlog ud af klippene. Nu må vi se. Det eneste, der sådan rigtig, er flyttet ind i lejligheden, er al vores mad fra kollegiet og en masse køkkensager (tallerkener, kopper, bestik gryder osv.) og så har vi jo fået malet en væg i den fineste grå-blå nuance, som i måske spottede på instagram forleden?

Nå, men nu ringer alarmen, så jeg vil smutte igen og ønske jer alle en dejlig onsdag :-D

Klem, Katrine

#storeflyttedag #flyttetanker #flytteupdate #nythjem #newhome #flyttesammen

Seneste blogindlæg

Se alle