Februar mix

Velkommen til februar venner - hvordan har i det?


(forhåbentlig bedre end mig, da jesper bad mig sige appelsinprut under en lille billedskydning forleden - han er rigtig nok sjov hva')


Jeg fatter ærligt talt ikke hvor januar blev af. Tiden flyver jo afsted. I går kunne Jesper og jeg fejre et halvt år i denne lejlighed. Vildt ikke? Hvad mon det næste halve års tid kommer til at byde på. Det glæder jeg mig til at finde ud af.


Her til aften skal det dog ikke handle om vores lejlighed eller fremtiden. Det skal handle om musik. Jeg har nemlig 12 lækre sange klar til jer og jeg håber de kommer belejligt denne lørdag aften. 12 sange lyder måske ikke af meget, men hvis man ligesom mig godt kan høre den samme sang rigtig mange gange, er 12 helt tilpas. hehe


Dette måneds mix byder på 2 gengangere fra sidste måned, nemlig Yoke Lore og Kita Alexander, men naturligvis nogle nye numre. Der er også nogle måske lidt mere velkendte kunstnere i form af Ed Sheeran og Taylor Swift. Jeg troede ellers ikke Taylor Swift var noget for mig, meen der er nu altså et par gode numre, på hendes Reputation album.

Mixet byder også på Nicklas Sahl, Vallis Alps, DRAMA, RKCB og det fineste Say My Name cover af Hozier.


I kan finde mixet lige HER.


Nu vil jeg klappe skærmen ned og gøre mig klar til at smutte ud af døren, vi skal nemlig mod Århus nord og hygge med et par venner. Rigtig god lørdag til jer.


Klem, Katrine


#spotifymix #februarmix

Seneste blogindlæg

Se alle