Februar mix


Hej alle sammen og rigtig dejlig onsdag til jer. Er i klar til en ny måned?

Jeg syntes januar er fløjet lidt afsted, men det gør mig egentlig ikke så meget, da januar mest har budt på eksaminer. Selvom det er en spændende og lærerig process, så gør den mig også en anelse tyndhåret. Heldigvis hjælper musik på humøret og det er faktisk præcis hvad jeg vil dele med jer i dag - MUSIK.

Her i januar har jeg nemlig lyttet til en række rigtig gode sange, som både har fået mig i godt humør, sat tempoet når jeg var ude og løbe, samt givet lejlighed til pauser fra eksamensforberedelserne.

Jeg har lavet en playliste på spotify, som jeg har hørt igen, og igen og nu vil jeg dele den med jer, så i også kan få fornøjelsen af den.

Mange af sangene på listen er lidt nogle power sange, der gerne skulle få jer ud af fjerene og give jer energi til at sætte et eller andet i gang - om det så er vaskemaskinen, benene på en løbetur, dansen rundt (på kollegietværelse) eller noget helt fjerde.

Der er nogle fantastiske sange på listen af bl.a. Adam Lambert, Sigrid, Bishop Briggs, Absofacto og Will Joseph Cook. Jeg håber nogle af sangene kan få jer i lige så godt humør, som de får mig!

Februar Spotify Playliste

#music #musik #spotify #spotifyplaylist #februar #february

Seneste blogindlæg

Se alle