Video // Favoritter

Glædelig fredag derude!


Så er jeg tilbage med en nye video på YouTube og jeg håber i har lyst til at klikke forbi og give den et kig.


Det er jo ved at være noget tid siden jeg sidst har delt en video og jeg syntes det kunne være lidt sjovt at lave en klassisk Youtube kending, nemlig favoritvideoen.


Jeg har derfor gået og tænkt lidt over, om ikke jeg lå inde med nogle ting og sager, som jeg selv syntes var værd at dele med jer og det gjorde jeg naturligvis. Noget der har været særligt vigtig for mig er at dele nogle ting som jeg selv sætter stor pris på enten af personlige grunde eller fordi jeg bruger dem meget i hverdagen. Som jeg også nævner kort i videoen er jeg ikke meget til overforbrug og overflødighed, så for mig betyder det enormt meget at de ting jeg erhverver mig har et formål eller at de bidrager til øget glæde og velvære i mit liv. Naturligvis må der også gerne være plads til lidt fis og ballade ind i mellem... men alt med måde.


I denne video deler jeg 5 af mine egne personlige hverdagsfavoritter, samt en lidt mindre materialistisk favorit.


I kan finde links til nogle af tingene, i beskrivelsen under videoen på Youtube.


God fornøjelse med videoen og rigtig god fredag! ♥️Se videon på Youtube


Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle