Video // Et kort morgenflow

Glædelig torsdag derude.


I dag har jeg lagt en ny video på YouTube, nemlig en kort timelapse af et lille morgenflow herhjemme fra stuegulvet.


Yoga er blevet en stor del af min hverdag og det vil jeg gerne dele med jer. For mig er det en fantastisk måde at komme ud af hovedet og ned i kroppen på og når jeg er på måtten mærker jeg virkelig mig selv på en helt anden måde end ved mange andre former for bevægelse.


Med denne korte video vil jeg give jer et lille indblik i hvordan sådan et kort morgenflow kan se ud for mig, men jeg vil også gerne vise at yoga på ingen måde behøver at være perfekt eller super smukt. Det handler ikke om hvordan det ser ud udefra, men istedet om hvordan det føles i kroppen og de to ting går ikke altid hånd i hånd, faktisk tror jeg sjældent det er tilfældet.
Faktisk er denne video ikke min første yogavideo. For et par måneder siden delte jeg nemlig en lidt længere timelapse over 5 morgenflows. Den kan i finde lige nedenfor, hvis i endnu ikke har set den, men har lyst ↓


Video // 5 morgener med yoga


Jeg håber i syntes det er hyggeligt at få et lille indblik i min yogapraksis. Det er lidt nervepirrende for mig at vise mig frem på denne måde, men jeg tror på det er vigtig vi deler vores rejse, ligesåvel som vores destination.


Jeg håber også i har haft en dejlig uge indtil videre? Er der mon nogle af jer der ser frem til Aarhus festuge? Jeg skal i byen med en veninde i morgen og det glæder jeg mig helt vildt til, men først skal der arbejdes lidt, laves madplan til en klient og så skal jeg brainstorme bacheloropgave.


Torsdagsklem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle