En dag i mad

Opdateret: 19. nov. 2018


Hej med jer og glædelig torsdag.

I mandags, besluttede jeg mig for, at dokumentere dagens måltider, så jeg kunne giver jer et lille indblik i, hvad jeg spiser til hverdag. Jeg syntes selv det er ret interessant at se hvad andre spiser, i løbet af en dag og nogle gange bliver jeg endda inspireret til hvad jeg selv kan lave i køkkenet.

Jeg tænker lidt, at denne type indlæg, godt kunne gå hen og blive et fast et, af slagsen. Jeg er nemlig ret afslappet omkring min mad og vil egentlig gerne både spise af lyst og nære min krop, men uden at være fanatisk. Jeg håber lidt, at ved at dele ud af min hverdagskost, kan det inspirere jer til også at være lidt mere afslappede omkring jeres mad, hvis i da ikke allerede er det. I det tilfælde kan vi jo være fælles om det :-)

Nedenfor kan i se hvad der var på min menu i mandag.


Havregrød til morgenmad... who would have guessed.


Morgenmaden bliver altid efterfulgt af en kop kaffe eller 2.


Dagens frokost bestod af 2 rugbrødsklapssammen med peanutbutter, en banan og lidt mandler. Det ser ikke ud af meget, men sådan er det bare nogle gange, når det går lidt hurtigt med madpakken om morgenen. En rugbrødsmad er nu heller ikke værst, nogle gange er det faktisk det eneste saliggørende.


Eftermiddagssnacken bestod af et æble fra min mors nabos have og en god gang hummus.


Til aftensmad lavede vi en nem biks-sammen ret, med lidt forskelligt fra køkkenet. Faktisk var det denne ret jeg snakkede om i min video på IGTV i tirsdags.

Hvad syntes i om denne type indlæg? Hvis i syntes det kunne være fedt med flere af denne slags indlæg, må i meget gerne kommentere eller bare syntes godt om indlægget, så ved jeg om det er noget jeg skal fortsætte med.

Klem, Katrine

#endagimad #whatieatinaday #food #mad #sundhed

Seneste blogindlæg

Se alle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle