Bulgursalat med kikærter og avokadocreme


Godmorgen venner & glædelig lørdag

I dag vil jeg gerne dele en ny opskrift med jer. Det er en opskrift vi er blevet særligt glad for herhjemme og som jeg serverede til min fødselsdag i sidste weekend og som vi også kommer til at servere for dagens gæster.

Opskriften er ganske simpel men virkelig lækker og kan med garanti spises på flere forskellige måder: til et stykke laks, som en del af en buffet eller måske i en lille wrap. Uanset hvordan du vælger at servere den, smager den fantastisk og tilføjer kosten både lidt protein, godt med fiber og lidt gode kilder til fedt. Opskriften kan du finde lige under billedet.


DET SKAL DU BRUGE:

SALAT

2 dl bulgur

1 dåse kikærter

en håndfuld frisk mynte

en håndfuld frisk persille (bredbladet)

salt og peber

AVOKADOCREME

1 avocado

2 fed hvidløg

1 tsk olivenolie eller koldpresset rapsolie

2 tsk sesamfrø

saften fra ½ citron

1-2 spsk yoghurt naturel, kokosyoghurt (eller cremefraiche)

salt og peber

FREMGANGSMÅDE:

Kog bulgur efter anvisningen på posen. Skyl kikærterne grundigt og dup dem forsigtigt med køkkenrulle eller i et rent viskestykke. Hak mynte og persille fint, og bland i en skål med bulgur og kikærter. Drys med salt og peber.

AVOKADOCREME

Halvér avocadoen, skrab frugtkødet ud med en ske og kom det i en minihakker. Pres hvidløg og kom dem i minihakkeren. Put olivenolie, sesamfrø, citronsaft, yoghurt, salt og peber i minihakkeren og hak til det bliver en lind masse.

Vend avokadocremen i bulgursalaten til det hele er blandet godt sammen. Drys med friskhakket mynte og persille, og servér.#opskrift #recipe #bulgursalat #bulgur

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle