August mixGlædelig tirsdag venner, har i haft en god dag?

Dagen er naturligvis ikke ovre endnu, men for nogle, er arbejds- eller studiedagen det vel. Jeg selv, er ved at gå lidt død, i denne ferie/flytte-trummerum Jesper og jeg er i, og jeg kan godt mærke, at der skal noget på programmet, de næste par dage, hvis jeg ikke skal blive tosset.

Se det er jo ikke fordi, vi ikke laver noget. Vi får skabt os et hjem, og det er virkelig også vigtigt, men jeg trænger, til at knokle med noget andet nu: studiet, lektier, læsning og jeg vil rigtige gerne videre, med projekt selvstændig også. Det projekt knoklede jeg meget på, lige før og i begyndelsen af ferien, men det er lidt blevet lagt på hylden, her i flytteprocessen. Det er også OK, men nu vil jeg gerne snart videre.

Bloggen her, har også en plads i projekt selvstændig, så måske skal den have en lille smule mere opmærksomhed i processen. Jeg overvejer at lave en lille blog-kalender, hvor jeg kan notere nogle af de ting jeg gerne vil skrive om og hvornår det skal udgives, bare for at have en lille smule struktur. Mon det kan virke for mig? Hvis det kunne, ville det være ret smart, for det gik op for mig, forleden dag at jeg har lyttet til min august spilleliste ret længe nu, uden at have delt den med jer. Hvad dælen ligner det?! Heldigvis er august ikke ovre endnu, så nu får i den altså idag.

Det er en liste på 15 sange, alle gode på deres helt egen måde. Jeg er især glad for Chateau med Angus og Julie Stone, den har jeg knyttet meget til ;-) Og så er Route 66 altid en god vinder.

AUGUST SPOTIFY PLAYLISTE

#musik #music #augustspotifyplaylist #spotify

Seneste blogindlæg

Se alle