April mix


Godmorgen ☀️


Så er det endnu en gang blevet tid til et nyt Spotify-mix her på bloggen og som altid har jeg glædet mig til at dele månedens mix med jer.


Denne måned byder på 15 forskellige sange lige fra Valerie med Steve Winwood til Please me med Cardi B. Min musiksmag spænder vidt og én ting er sikkert: jeg kan altid finde noget jeg bliver glad i låget af at lytte til.


Apropos glæde, sidder jeg lige nu og arbejder på min pre-bachelor, der skal afleveres på mandag og i den forbindelse har jeg læst i en bog der hedder Calm Energy fra 2001 skrevet af Robert E. Thayer der var professor i Psykologi (han døde i 2014). I bogen beskriver han hvor naturligt det er at vi mennesker selvregulerer vores humør sådan at når vi er lidt nede eller er i skidt humør, handler vi aktivt for at komme i godt humør igen. Det syntes jeg er vildt interessant, især fordi jeg helt konkret skriver om hvordan vores humør har en indflydelse på overspisning, men også fordi musik er en af de ting vi mennesker bruger til at komme i godt humør med. Musik gør os glade og vi bruger det aktivt til vores egen fordel.


Det vidste jeg nu egentlig godt fra mig selv. Hvis jeg er lidt nede, eller trænger til at få gang i humøret, gør jeg det tit ved at skrue op for et af mine mix på Spotify og danse lidt rundt herhjemme på stuegulvet. Det er noget af det bedste jeg ved... udover chokolade, hehe.


Nej, men helt seriøst så er musik noget af det der gør mig aller mest glad og nogle af mine mest livsbekræftende oplevelser har været til koncerter. Jeg elsker det bare. Netop derfor er dette faste månedlige indlæg et af mine favoritter, for der får jeg lov til at dele min glæde for musik med jer.


Billedet her er taget fra tagterassen forleden eftermiddag. Vejret har godt nok været fint.


Nogle favoritter fra denne måneds mix er Burn the House Down af AJR, Suit and Jacket af Judah and the Lion og selvfølgelig Stop Loving You af Toto.


Find resten af sangene fra listen lige her og lad mig endelig vide om i har en favorit på listen?


Jeg håber vi alle går en skøn april i møde. Her fra min side af computerskærmen lover det i hvert fald godt. Nu vil jeg lukke computeren sammen, drikke en kop kaffe og gå op på skolen hvor jeg skal sidde og skrive pre-bachelor det meste af dagen.


Må i få en skøn onsdag!


Klem, Katrine


Seneste blogindlæg

Se alle