April mix


Hejsa folkens & dejlig tirsdag.

Så, kan vi byde en ny måned og en ny uge (post-ferie) velkommen. I den anledning har jeg naturligvis en ny spotify playliste klar til jer. Månedens playliste vidner lidt om forår syntes jeg, modsat af hvad man kan sige om dagens vejr. Men jeg klager ikke, solen og varmen skal nok komme.

Sidste måneds playliste kan i finde lige her.

Playlisten for april er lidt en blanding mellem rolige toner og mere upbeat pop. Det er musik man kan lytte til mens der ryddes op i hjemmet, drikkes kaffe med en veninde, når man kører bil, træner eller som baggrundsmusik, mens der skribles noter, synopse eller arbejdes på blogindlæg.

Nogle af mine favoritter på listen er bl.a. Drummer Boy af MisterWives, Delicate af Taylor Swift og Daft Pretty Boys af Bad Suns. Playlisten har været færdig i et stykke tid, så det er skønt endelig at kunne dele den med jer. Jeg håber i får lyttet til, og kan lide den. Jeg håber også i får en skøn dag og uge, uanset hvordan den mon kommer til at se ud. Hvis i klikker på den fine kasse lige her nedenfor, bliver i sendt direkte til playlisten på spotify.

God lytning ;-)

APRIL SPOTIFY PLAYLISTE

#musik #spotify #spotifyplaylist #aprilspotifyplaylist

Seneste blogindlæg

Se alle