Aaaand we’re back

Så er vi tilbage fra ferie og der er næsten intet jeg har glædet mig mere til end at tænde min computer og køre mine fingre over tasterne.


Jeg glemte mit lille stik (uden jord) hjemme i Aarhus, så jeg har slet ikke haft computeren fremme hele ugen, hvilket nok i virkeligheden er en meget god ting.


Man kan vist roligt sige at jeg er meget knyttet til min computer. Jeg skriver meget og det er bare slet ikke det samme at skrive i hånden som det er at skrive på computer. Det går bare hurtigere på computer og jeg kan rent faktisk følge mine tankers tempo – noget der bestemt ikke er en mulighed på papir. På papir foregår det som oftest i stikordsform og det er ikke altid jeg helt kan huske hvad det lige var jeg mente med det pågældende stikord, når jeg endelig skal bruge det. Hehe, det er altså ikke optimalt.


Nå… men nu sidder jeg her altså igen og det føles så dejligt. Det er onsdag og om et par timer kører vi igen mod Aarhus, hvor jeg tager hul på dagens to-do liste der bl.a. byder på en tur i fitness, tøjvask, planteinspektion og bryllupsindkøb med min gode veninde Maria der skal giftes på lørdag. Nøhj hvor jeg glæder mig – det er uden tvivl sommerens (hvis ikke årets) højdepunkt.


Forhåbentlig kan jeg også skrabe lidt tid sammen til at gøre næste måneds (næsten) vigtigste blogindlæg klar – nemlig blogindlægget med månedens musik mix. Det har jeg glædet mig vildt meget til, for næste måneds mix er nemlig ikke lavet af mig, men af Jesper og jeg har kun fået en meget kort lytter til et par enkelte numre på mixet.


Først bliver det spændende at høre hele mixet og så bliver det spændende at høre hvilke tanker der ligger bag. Det kan i godt begynde at glæde jer til allerede nu!


Hvis i endnu ikke har hørt denne måneds mix, så kan i finde det lige her.


Nu vil jeg klappe computeren sammen og få pakket min taske om inden jeg sætter mig til morgenbords med Jesper og hans forældre.


Jeg håber i har haft en god uge indtil videre, jeg glæder mig sådan til at tage hul på resten.


Stort klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle