99 dage til termin

Opdateret: 22. jun. 2021

Puha for en træt krop jeg befinder mig i, i dag. Eller benene mest af alt faktisk. Jeg er vist nået det punkt nu, hvor jeg for alvor begynder at mærke graviditeten (og ikke bare den lille fyrs rumsteren).

Udover lidt mild kvalme og ekstra træthed i begyndelsen af første trimester, har der nemlig ikke været meget at komme efter. Jeg har, indtil videre, haft en ret så rar graviditet, hvor jeg mere eller mindre har kunnet alt hvad jeg plejer, bare i et lidt roligere tempo. Men, nu kan jeg godt mærke, at benene trænger til at komme op i vandret position lidt oftere end vanligt.

Jeg kan dog ikke undskylde dagens træthed med graviditeten alene. Jeg havde nemlig to hold i Skåde/Højbjerg i går aftes, et styks løbehold og et styks gåhold, hvor jeg cykler både til og fra, og selv før graviditeten og særligt sidste vinter, kunne sådan en hel aften godt slå mig lidt ud, så med en graviditet oveni, tænker jeg kun det giver masser af mening, at energiniveauet ikke er helt i top, og at læggene klager lidt også.

Heldigvis er sofaen ikke et dumt sted at opholde sig og med et par puder ovenpå hinanden, kan benene komme godt op i højden, så de forhåbentlig kan klare gåturen ned i Øst for Paradis i aften og måske ovenikøbet en tidlig, meget rolig morgenløbetur med Jesper i morgen. Jeg krydser fingrene i hvert fald.


(babybulen i morges. Den ser noget større ud fra vinklen her end den egentlig er, men vi er nu ikke langt herfra med kun 99 dage til termin)


Turen til Øst har været planlagt et par uger. Vi kan nemlig godt lide at booke os ind på nogle lidt anderledes film og arrangementer dernede, så da vi så at Arrival var på programmet med dertilhørende oplæg af Svend Åge Madsen var vi jo nødt til at slå til ikke. Arrival kan dog nok ikke kategoriseres som decideret anderledes, men god det er den og helt sikkert en af de bedste Sci-fi/Alien film der findes. Har i mon set den? Ellers får i lige linket til en trailer her.

Sidst vi var afsted til et lignende set-up dernede endte jeg dog med at falde i søvn et par gange under filmen, så jeg får mig lige en kop kaffe nu her, mens jeg taster løs og så krydser jeg fingre for at trætheden ikke får hold i mig. Ærligt talt kom jeg da også direkte fra træning af hold i Skåde/højbjerg sidst (det var en tirsdag) og så var det Ondskabens hotel vi så og den er, når man tænker over det, faktisk ret langtrukken. Lige indtil den sidste halvtimes tid altså, hvor den dælme nok skal holde én vågen. Så noget siger mig at valg af film også har lidt at skulle have sagt, Men kryds lige fingrene for mig og mine øjne alligevel ikke.

Hvornår var i sidst i biografen egentlig? Og hvad så i? Har i overhovedet været afsted her i Corona-tiden?

Faktisk var det, det allerførste Jesper og jeg gjorde, da alting åbnede op igen efter nedlukningen. Vi var nede i Øst for Paradis, samme øjeblik som de åbnede, for jeg havde sådan glædet mig til at se The Peanutbutter Falcon. Ja, og så snuppede vi da også QT8 med, kun ganske kort tid efter. Jeg tror vist ikke engang der var en uge imellem.


Jeg har virkelig fundet mit film-elsker match i Jesper. Så heldige vi begge er altså, men næste gang tænker jeg det ville være rart med en ny film. En vi ikke har set før. Men oplægget af Svend Åge Madsen der, det er jeg lidt spændt på hvad er for noget, for til fremvisningen af Ondskabens Hotel var der nemlig også oplægsholder på - Andreas Halskov der er cand.mag i både filmvidenskab og engelsk og han gik ellers noget teknisk til værks.


I hører fra mig, og kan i så have en dejlig onsdag aften 🧡

Seneste blogindlæg

Se alle