25 ting du (måske) ikke vidste om mig

Opdateret: 22. jun. 2021

Jeg rundede for nyligt de 25 år – et kvart århundrede simpelthen – og jeg syntes selv det kunne være lidt sjovt at fremfinde 25 små facts og anekdoter om mig selv, som jer der følger med herinde, kan få lidt sjov ud af at læse.


Forhåbentlig er der nogle ting på listen der overrasker og som i ikke kendte til, mens andre måske kunne have sagt sig selv. Men, det vil jeg lade jer om at bedømme. Rigtig god læsning.

 1. Mit første rigtige job var som piccoline i et kontorfællesskab. Her tømte jeg skraldespande, fejede gulv og sorterede dokumenter i ringbind.

 2. Da jeg var 13 år gammel, fik jeg opereret mine øjne fordi jeg var skeløjet.

 3. Samme år var jeg til min første rigtig rockkoncert. Aerosmith i Randers.

 4. Jeg er midterbarn og er derfor velsignet med både en storebror og en lillesøster.

 5. Jeg har arbejdet en del år i dagligvarebutikken KIWI minipris, både som kasseassistent da jeg var under 18 år og efterfølgende som lukkeansvarlig eller nøglebærer som de kaldte det.

 6. I 9. klasse var jeg i praktik som skuespiller hos Filuren i Aarhus. Det var én af mange ting jeg gerne ville være når jeg blev ”stor”.

 7. Jeg har indtil videre flyttet bopæl 9 gange i mit liv.

 8. Jeg har engang gået til basketball, hvis i kan forestille jer det. Vi var to meget lave piger på et hold, der ellers udelukkende bestod af drenge.

 9. I mange år havde vi en dansk/svensk gårdhund i familien og den sov sammen med mig, næsten hver nat. Enten lå hun på tværs af min seng, så jeg lige akkurat kunne ligge ud til kanten og ellers lå hun direkte ovenpå min mave, selvom der knap nok var plads. Det var simpelthen det hyggeligste og jeg savner hende stadig.

 10. Vores mest sete Disney film da mig og mine søskende var børn, var Pocahontas. Min bror og jeg kunne se den igen og igen og så igen. Vi var endda klædt ud som Pocahontas og John Smith til Fastelavn en gang og jeg brugte ivrigt min Pocahontas kjole mange gange endnu.

 11. Min foretrukne drink er en Whiskey Sour.

 12. Jeg har været ret vild med Harry Potter. Der var både Lego, plakater, computerspil og film på mit værelse som barn. Vi var endda en flok veninder, der lavede vores egen Harry Potter film, med min fars gamle videokamera.

 13. Film har i det hele taget altid fyldt meget i mit liv og én af mine favoritter i dag er American Psycho.

 14. Jeg har løbet stort set alle motionsløb i Aarhus mindst en gang.

 15. I 2016 var jeg på min første solorejse. Måske lidt sent, men jeg var 5 dage alene i London og det var helt fantastisk.

 16. Jeg har gået alle 10 år, fra 0. til 9. klasse på samme folkeskole.

 17. Jeg tog 10. klasse på Levring efterskole, med springgymnastik som linjefag.

 18. Jeg gik i gymnasiet på Aarhus Katedralskole, men passede altså ikke særlig godt til hipsterstereotypen. Jeg er mere hipster i dag end jeg var dengang og det siger altså ikke så lidt.

 19. Min top tre af mest hørte kunstnere på Spotify lige nu er Jon Bellion, AURORA og Rick Springfield.

 20. Jeg har læst Hemingways The Sun Also Rises fem gange.

 21. Jeg er tosset med havet og er især fascineret af ideen om store havmonstre.

 22. Jeg har arbejdet som bartænder på G-bar i Aarhus.

 23. Jeg elsker børn, og har været barnepige i flere forskellige familier samt arbejdet som fast vikar i en kombineret børnehave og vuggestue.

 24. Jeg er skilsmissebarn.

 25. Jeg har gået med bøjle i hele 5 år.

Seneste blogindlæg

Se alle