25 ting du (måske) ikke vidste om mig

Jeg rundede for nylig de 25 år – et kvart århundrede simpelthen – og jeg syntes det kunne være lidt sjovt at se om ikke jeg kunne komme på 25 små facts og anekdoter, som jer der følger med herinde, kan få lidt sjov ud af at læse.


Forhåbentlig er der nogle ting på listen der overrasker og som i ikke kendte til, mens andre måske kunne have sagt sig selv. Men, det vil jeg lade jer om at bedømme. Rigtig god læsning.


 1. Mit første rigtige job var som piccoline i et kontorfællesskab. Her tømte jeg skraldespande, fejede gulv og sorterede dokumenter i ringbind.

 2. Da jeg var 13 år gammel, fik jeg opereret mine øjne fordi jeg var skeløjet.

 3. Samme år var jeg til min første rigtig rockkoncert da mit yndlingsband Aerosmith spillede i Randers. Jeg var afsted med min mor og det var en KÆMPE dag for mig. Jeg sad på skuldrene af mange fremmede, men meget venlige mænd og fordi jeg var så lille, sagde vagterne god for det.

 4. Jeg er midterbarn og er derfor velsignet med både en storebror og en lillesøster.

 5. Jeg har arbejdet en del år i dagligvarebutikken KIWI, dengang den stadig eksisterede, både som kasseassistent da jeg var under 18 år og efterfølgende som lukkeansvarlig eller nøglebærer som de kaldte det.

 6. I 9. klasse var jeg i praktik som skuespiller hos Filuren i Aarhus. Det var én af mange ting jeg gerne ville være når jeg blev ”stor”.

 7. Jeg har indtil videre flyttet 9 gange i mit liv.

 8. Jeg har gået til en del forskellige sportsaktiviteter siden jeg var meget ung, herunder basketball, hvis i kan forestille jer det. Jeg var én ud af 2 piger på holdet og vi var begge nogenlunde lige lave, men formåede faktisk, at være med på banen til en kamp sammen med de meget høje drenge.

 9. I mange år havde vi en dansk/svensk gårdhund i familien, som sov sammen med mig næsten hver nat. Enten lå hun på tværs af min seng eller ovenpå min mave og det var simpelthen det hyggeligste.

 10. Jeg var lidt af en ballademager som helt ung og havde en partner in crime, ved navn Jesper der boede på samme vej. Om sommeren spurgte vi om is hos både mine forældre og hans, i håbet om at få mere end én is om dagen. Men, når ens hoved allerede er dækket af rester fra den første is, ser man altså ikke helt så sød og uskyldig ud som man selv tror og det er heller ikke særlig nemt at overbevise nogen som helst om at man ikke allerede har fået is. På et tidspunkt lærte vi at åbne kummefryseren selv og blev vitterligt opdaget med hænderne i kagedåsen eller hovederne i kummefryseren.

 11. Vores mest sete Disney film derhjemme var Pocahontas. Min bror og jeg kunne se den igen og igen. Vi var endda klædt ud som Pocahontas og John Smith til Fastelavn en gang. Jeg brugte da også min Pocahontas kjole flittigt efterfølgende.

 12. Min foretrukne drink i baren er en Whiskey Sour, stærkt efterfulgt af en G&T.

 13. Jeg har været ret vild med Harry Potter. Der stod både Lego, computerspil og film på mit værelse som barn. Vi var endda en flok veninder, der genindspillede vores egen version med min fars gamle videokamera.

 14. Film har i det hele taget altid fyldt en del i mit liv og én af mine favoritter er American Psycho. Christian Bale og Genesis, what’s not to like.

 15. Jeg har løbet stort set alle motionsløb i Aarhus min. en gang.

 16. I 2016 var jeg på min første solorejse. Måske lidt sent, men jeg var 5 dage alene i London og det var helt fantastisk.

 17. Jeg har gået alle 10 år, fra 0. til 9. klasse på samme folkeskole, men tog 10. klasse på Efterskole i en lille by der hedder Levring. Jeg havde springgymnastik som linjefag.

 18. Jeg gik i gymnasiet på Aarhus Katedralskole, men passede altså ikke særlig godt til hipsterstereotypen. Jeg er mere hipster i dag end jeg var dengang og det siger altså ikke så lidt.

 19. Min top tre af mest hørte kunstnere på Spotify lige nu er Jon Bellion, AURORA og Rick Springfield.

 20. Jeg har læst Hemingways The Sun Also Rises fire gange og er netop gået i gang med den for femte gang.

 21. Jeg er ret fascineret af havuhyrer såsom Kraken, Loch Ness og monstrene fra H.P Lovecrafts fortællinger og hver gang jeg løber ved havnen, forestiller jeg mig at Kraken stikker sine store tentakler op af havet og trækker nogen eller noget med ned.

 22. Min familie betyder enormt meget for mig og jeg gør mit bedste for både at få det sagt til dem og vist det. Heldigvis er min søster nu tilbage i Aarhus efter at have boet i Viborg nogle år, så nu er det endnu nemmere for os at se hinanden.

 23. Jeg elsker børn, og har været barnepige i flere forskellige familier samt arbejdet som fast vikar i en kombineret børnehave og vuggestue.

 24. Før jeg valgte at læse en bachelor i Global Nutrition and Health, læste jeg til folkeskolelærer i ca. et halvt år.

 25. Begge mine forældre er selvstændige. Måske har det smittet lidt af.


Det var simpelthen 25 facts om mig. Sikke en omgang. Mon der var nogle iblandt i ikke kendte til?


Jeg håber i syntes det var hyggeligt at læse med?


Stort torsdagsklem, Katrine


Seneste blogindlæg

Se alle

26

 • LinkedIn - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle