24 små citater

Opdateret: 25. mar. 2020

Godmorgen & glædelig 1. juledag!


Så nåede julen sit højdepunkt, og nu begynder den så småt at stilne af og overgå til nytårsfejring. Jeg håber i havde en dejlig juleaften? Jeg havde selv en rigtig stille og rolig en af slagsen, hvilket faktisk var præcis hvad jeg havde brug for. Det var bare mig, min mor, min bror og min søster.


Nu hvor de 24 kalenderdage er gået, syntes jeg det var en hyggelig idé at dele citaterne fra min julekalender i et blogindlæg her på siden, så det er præcis hvad jeg har gjort.


Til de af jer der ikke følger med ovre på Instagram, så kan jeg fortælle jer, at jeg har haft gang i en lille julekalender hvor jeg hver dag har delt et nyt citat, af den let motiverende slags. Og for at kalenderen ikke bare går helt i glemmebogen, tænkte jeg at det gav god mening at dele den her.


Det er både til min egen fornøjelse og forhåbentlig også jeres. Så lige nedenfor finder i altså denne decembers 24 citater. God fornøjelse.Og så får i lige en lille pause. Det kan være lidt af en mundfuld at komme igennem bare 12 citater, for ikke at tale om alle 24, især hvis man gerne vil give hvert citat lidt tid til at synke ind. Mon nogle af jer er stødt på et enkelt citat eller to der resonerer hos jer? Særligt nr. 1 og nr. 2 er gode for mig. Dem mindes jeg jævnligt på for mig selv, men også nr. 14 og nr. 24 som i kan læse jer til lige om lidt er rigtig gode. Nr. 14 har jeg dyrket meget på det seneste og nr. 24 har jeg længe tænkt ville være på tide for mig at kaste mig ud i.


Det var simpelthen kalenderes 24 citater. Jeg håber i syntes det var hyggeligt at læse med? Nu vil jeg pakke sammen, hoppe i tøjet og drage mod Esbjerg hvor den står på lidt sidste julehygge inden resten af ugen går med bachelorskrivning som jeg stærkt håber at blive færdig med inden nytår, så jeg kan hoppe ind i det nye år med en bekymring mindre.


Stort juleklem,

Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle