2020: et par måneder inde

Godaften derude ♥️


Gad vide hvordan udsigten mon ser ud fra hvor i befinder jer? Herfra hvor jeg sidder, solidt placeret i hjørnet af vores sofa, kan jeg beundre den fineste aftenhimmel. Den har en næsten varm blå-grøn nuance, med enkelte små skyer. Ih så fint altså.


I mine ører er det Johannes Bornlöfs fine noter der spiller. Hvor ville jeg da ønske jeg kunne spille klaver når jeg hører Twinkle of the Lights.


Det er jo ved at være et stykke tid siden jeg har kigget forbi bloggen, med et helt almindeligt hverdagsskriv. De sidste par måneders blogindlæg har nemlig været rimelig strukturerede og planlagte.


Sidst jeg skrev et lidt mere hverdagsagtigt skriv, var i begyndelsen af januar hvor jeg indviede jer lidt i mine post-bachelor tanker og forudanelser om fremtiden se bare her. Siden da er der gået lige godt to måneder, og lidt til.


Og hvad er der så sket siden, kunne man måske fristes til at spørge sig selv? Hvad har jeg egentlig fået tiden til at gå med, for nøhj hvor den suser afsted.Som jeg så fint havde forudsagt, så er noget af tiden gået med at puste liv i min lille biks og som nogle af jer måske har bidt mærke i, har jeg afholdt min første rigtige firmaworkshop. Der venter endnu én i næste uge. Det er både skræmmende og helt fantastisk på samme tid. Jeg nyder at dele min viden og være med til at sætte nogle tanker i gang hos mennesker, men jeg er også bange for ikke at levere det forventede eller leve op til de forventninger jeg tænker andre kan have. Det er en interessant process og jeg kan mærke jeg er blevet bedre til, at sige pyt og ryste det af mig, hvis og når jeg begår fejl. Op på hesten igen som man siger.


Ved siden af min egen lille business er jeg jo også fast løbetræner i RunningNow. Jeg har hold to gange om ugen (tirsdag og torsdag) ude i Skåde/Holme/Højbjerg-området og så har jeg lidt ekstra administrative timer også, hvor jeg hjælper med opsætning af hjemmeside og besvarelse af mails, kombineret med en masse spændende samtaler om hjemmesideoptimering, iværksætteri, værdier, æstetik og sundhed. Jeg føler mig ærlig talt ret priviligeret lige for tiden. Jeg får tingene til at hænge sammen, beskæftiger mig med noget jeg godt kan lide og i det store hele går livet ganske godt.


Der er dog en beslutning der har ændret sig i løbet af de sidste to måneder. Jeg har trods min oprindelige beslutning valgt at søge ind på en kandidat. Om jeg kommer ind er jo ikke til at vide og om jeg så takker ja når tiden kommer er så en helt anden sag, men det er altså hvad jeg har gjort.


Kandidaten jeg har søgt ind på er Pædagogisk Sociologi og den beslutning er egentlig kommet i forlængelse af min bacheloropgave, der rummede en hel del sociologi, og af gode samtaler med Jesper, der netop nu arbejder på sit speciale, i selv samme kandidat.


Faktisk sagde jeg til mig selv og folk der spurgte, at hvis jeg bestod min bachelor ville jeg faktisk søge ind på en kandidat, så det er vel fint nok at følge den til dørs egentlig og så lyder pædagogisk sociologi simpelthen bare så spændende.


Så ja, det er simpelthen sådan det står til her. Nu vil jeg stadse mig en smule op, for Jesper og jeg skal ud og spise lige om lidt (han sidder så tålmodigt og fletter tæer med mig, mens jeg skriver).


Jeg håber i har haft en god indgang til marts og får livet og hverdagen til at hænge sammen, trods covid-19 og det som altid humørsyge vejr.


Onsdagsklem,

Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle