14 dage til touchdownGodmorgen bloggen.

Jeg er stort set, lige kravlet ud af sengen og sidder nu, i Jespers forældres køkken og skriver. De seneste par dage, har jeg følt, en stigende trang, til at bruge mere energi på bloggen, så nu må det være. Der har nemlig været langt mellem indlæggene, de sidste par uger, for jeg har virkelig, været i feriehumør. Jeg føler det lidt som om, at både min hjerne og krop, har været totalt skruet ned i tempo, og det eneste jeg har tænkt på, var afslapning, mad og søvn.

Nu, begynder tempoet dog så småt, at ændre sig, for fra og med dags dato, er der 14 dage, til vi kan begynde, at flytte ind, i vores nye lejlighed, på Borggade. I kan tro vi glæder os, vi har snakket om det, næsten hver dag og mens vi har været i Esbjerg, har vi da også, taget os af et par ting, vi nu kan krydse af, TO DO listen. Vi har bl.a. bestilt puder til vores spisebordsstole og købt den fineste, blå bøtte maling, der skal males med i soveværelset. Ih det bliver godt!

Når vi kommer hjem på kollegiet, som faktisk ikke helt føltes som vores hjem mere, går vi nok så småt i gang med at pakke kasser, men med de små værelser vi har, tror jeg ikke det tage mere end en dags tid egentlig, så travlt tror jeg ikke vi får.

Travlsheden kommer nok først efter den 1. for lige i begyndelsen af august har vi også andre spændende ting at se til og den 8. tager vi på kærestetur til Berlin, samme dag som vi skal være flyttet helt ud af kollegiet.

I skrivende stund, hørte jeg faktisk lige Jesper stå op, så jeg tror snart det er morgenmadstid og så vender vi nok så småt snuderne mod Aarhus. Så jeg vil klappe computeren sammen og ønske jer der læser med, en dejlig torsdag, hvad mon jeres dag skal bruges på?

Klem, Katrine

#flyttetanker #sommerferie

Seneste blogindlæg

Se alle