Velkommen til 

Hej med dig

 

Mit navn er Katrine og det er mig der sidder og taster løs, på den anden side af skærmen. Det har jeg gjort i snart 4 år, men siden her har ikke altid set ud som den gør nu. Faktisk har den ændret sig meget de sidste par år, og både den og jeg har været gennem lidt af en rejse. 

 

Først fra nybegynder blog, uden meget engagement og med nogle ret kedelige indlæg, til selvstændig virksomhed, i forlængelse af min uddannelse indenfor sundhed og ernæring, for nu at være tilbage til et almindeligt blogformat, der dog er noget mere gennemført, og som rummer indlæg af en væsentlig højere kvalitet.

 

Hvad enten du er ny her til siden eller jævnligt læser med, skal du have et hjerteligt velkommen og et stort tak fordi du følger med! Det er en sand fornøjelse at vide i læser med og jeg nyder især når i engagerer jer lidt ekstra enten på siden her, på Facebook eller Instagram. 

Nedenfor har jeg linket til en række blogindlæg her på siden, som fortæller lidt om mig og min rejse og som især for nytilkommeren, kan fungere som et fantastisk indblik i hvad du kommer til at møde her på siden. Ellers giver du den bare selv gas og læser det der ser spændende ud for dig.

 

Velkommen til og rigtig god læselyst. 

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle