Hvem er jeg

Mit navn er Katrine Windfeld Jakobsen.

Jeg bor i Aarhus med min kæreste Jesper og lige for tiden skriver jeg bachelor i Global Nutrition and Health som har hjem på VIA University i Skejby. 

Jeg har en stor interesse for sundhed og mit ønske er at hjælpe mennesker med at skabe sunde og holdbare livsstilsændringer, samt udvikle et mere afslappet og naturligt forhold til mad og fysisk aktivitet

Jeg holder selv meget af at bruge min krop og i hverdagen er jeg aktiv på et hav af forskellige måder; jeg løber, cykler, dyrker yoga og svømmer. 

Naturen er også vigtig for mig så jeg nyder at bo i en by hvor jeg har både vand og skov lige i nærheden. Vi (eller mest jeg) har også fyldt vores hjem med en del planter der bidrager til en følelse af liv, hygge og hjemlighed som jeg sætter stor pris på. 

Herhjemme er det mig der laver maden og som oftest Jesper der ryder op efter mig - en fin fordeling hvis jeg selv skal sige det - og jeg elsker at lege med nye opskrifter og prøve forskellige ting af. 

Min hverdag er præget af alle disse ting og mere til, og hvis du har lyst til at følge med på afstanden kan du holde øje med bloggen her på siden eller kigge med ovre på Instagram hvor jeg jævnligt er aktiv. 

Faglig baggrund:

Professionsbachelor i Global Nutrition & Health

Professionsbacheloren i Global Nutrition & Health (Dansk: Global ernæring & sundhed) er en bred uddannelse med mange forskellige fag indenfor sundhed og ernæringsområdet. Alle fag undervises på engelsk og der kommer mange studerende fra andre lande såsom Australien, Tyskland, England og Letland. Hvis du er interesseret i at vide mere om uddannelsen så klik her og læs mere ovre på via.dk. Nedenfor kan du se hvilke fag og semestre jeg har været igennem.  

1. Semester

Food, Nutrition and Health in a Global Perspective 

Concepts of Health (1 ECTS)

Study Technique (2 ECTS) 

Sociology and Anthropology of Food and Health (3 ECTS)

Intercultural Communication (4 ECTS)

Non-communicable and Nutrition-related Diseases and the Global Burden of Disease (4 ECTS)

Basic Nutrition and Dietary Recommendations and Guidelines (7 ECTS)

Physiology and Biochemistry (9 ECTS)

2. Semester

Health Promotion and Applied Research Methods in Global Health 

Health Psychology (5 ECTS)

Anthropology and Sociology (2 ECTS)

Educational Theory and Practice (5 ECTS)

Health Communication (5 ECTS)

Basic Statistics (3 ECTS)

Epidemiology (3 ECTS)

Qualitative Methods (3 ECTS)

Dietary Assessment and Anthropometric Measurements (4 ECTS)

3. Semester

Sustainable Living and Inequalities in Health 

Food Production Methods and Technology (7 ECTS)

Food Safety and Hygiene (3 ECTS)

Political Science (5 ECTS) 

Sociology (4 ECTS)

Organization, Politics and Public Participation (3 ECTS)

Food Security, production and the Environment (4 ECTS)

Human Health and the Environment (4 ECTS)

4. Semester 

Interventions in a Lifecycle Perspective

Health Counseling (6 ECTS)

Lifespan Nutrition (4,5 ECTS) 

Physical Activity in a Public Health Perspective (4,5 ECTS) 

Internship with Emma Martiny (15 ECTS) 

5. Semester 

Project Management, Intervention and Innovation in a Global Health Perspective 

Project Management, Interventions, Innovation, and Entrepreneurship (6,5)

Health Economy (2,5 ECTS) 

Ethics (2 ECTS) 

Philosophy of Science (4 ECTS) 

Nutrition – Contemporary Issues (6,5 ECTS)

Documentation and evaluation (2,5 ECTS)

Research Methods (3 ECTS) 

Smoking Cessation (3 ECTS) 

  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
CVR: 39977125