Firmatilbud

Er du en del af en større eller mindre virksomhed der ønsker at gøre noget godt for dine ansatte, kan jeg tilbyde flere forskellige muligheder alt efter hvad du søger.

Måske ønsker du at tilbyde dine ansatte en individuel snak om kost og sundhed? I såfald kan jeg besøge jeres arbejdsplads og stille min viden og samtaleevner til rådighed for de der måtte ønske det.

Måske ønsker du at samle dine ansatte om et sundt og hyggeligt arrangement med fokus på sund hverdagsmad og små tip til holdbare vaneændringer. Hvis det er tilfældet kan jeg planlægge et oplæg med både smagsprøver, opskrifter og rabat til de ansatte. Et arrangement af denne kaliber kan gøre godt både for det sociale samvær og for sundheden blandt de ansatte. 

Snakken på en kontorplads kan sprede sig hurtigt og ville det ikke være fantastisk hvis snakken blandt de ansatte bl.a. handlede om hvor godt de passer på dem selv gennem kost og bevægelse? eller hvor meget mere energi de har til deres job efter de også begyndte at værne mere om deres egen sundhed? 

Jeg oplever at der hos mange mennekser er en stor forvirring omkring hvad en sund kost egentlig er, hvad man bør spise eller ej og hvordan man egentlig bedst får omlagt sin livsstil således at man kan bibeholde en sund vægt og stadig leve et nydelsesfuldt liv. 

Det er mit mål at hjælpe mennesker med at mindske denne forvirring og sikre mig at det er den rette viden og hjælp der bliver videregivet. ​

... og kom i kontakt med mig allerede nu. 
Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle